JEM 028

WROCŁAW / 2017

Mieszkanie dla rodziny z dzieckiem. Apartament z założenia jasny i funkcjonalny bazujący na szlachetnych materiałach. Głównym priorytetem projektu było strefowanie części prywatnej - nocnej, od ogólnej - dziennej. Otwarta kuchnia z widokiem na salon i strefę jadalnianą, garderoba ogólna przy wejściu głównym do mieszkania oddzielone korytarzem od pokoju dziecka i prywatnej strefy sypialni z salonem kąpielowym na końcu. Taki układ jasno i wyraźnie rozgranicza funkcję. Stonowana baza biało-szarego wnętrza jest idealnym tłem dla sztuki , elementów pamiątkowych oraz kolorowych dodatków które mogą się zmieniać w czasie nie zaburzając charakteru wnętrza.

Klient: PRYWATNY
Zakres prac: Projekt Koncepcyjny / Wykonawczy / Nadzory
fotografia: stanzajaczkowskifoto

© 2019 by TTA STUDIO