AUL 065

WROCŁAW / ul. Sudecka 69 / 2019

Aula to włoska restauracja, a przede wszystkim koncept tymczasowy ukierunkowany na wyeksponowanie pierwotnego bardzo charakterystycznego wnętrza i jego elementów dekoracyjnych. Czytelny podział horyzontalny rozdziela nową funkcję gastronomiczną w której pojawiają się współczesne elementy wystroju wnętrza od pierwotnej funkcji - sali wykładowej - pozostawionej w niezmienionej formie z wyjątkowymi detalami wnętrzarskimi. Górna głęboko zielona część podkreśla zastany stan i nadaje przytulności a dolny biały pas pozostaje tłem dla serwowanych potraw oraz działań związanych z restauracją.

Klient: VIVERE ITALIANO
Zakres prac: Projekt Koncepcyjny / Wykonawczy / Nadzory
Nagrody i wyróżnienia:
  • III miejsce w  Ogólnopolskiem Konkursie na Wnętrze Roku SAW 2019
fotografia: stanzajaczkowskifoto

© 2019 by TTA STUDIO